Erenler Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz (İstiyoruz ki…) ; 1. Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. 2. Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. 3. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. 4. Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. 5. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: Misyonumuz (Neden Varız) ; Erenler Cumhuriyet Ortaokulu olarak bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ieco.meb.k12.tr

Adres - Erenler Caddesi No1 İskilip/ÇORUM

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - İskilip Anadolu´nun en eski yerleşim alanlarından birisidir. Çorum´a 55 km. uzaklıkta olup, Çorum-Kastamonu arasında bulunmaktadır. Yüzölçümü 1.187 km. karedir. Deniz seviyesinden 720 mt. yükseklikte bulunmaktadır. İklim olarak ılıman karasal iklime sahiptir. Kışlar bol yağışlıdır. Yazlar sıcak ve nisbeten kuraktır.

Adres - Erenler Caddesi No1 İskilip/ÇORUM

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezindedir. İskilip İlçesi Çorum´a 55 km´dir. Çorum-İskilip arası minübüsler bulunmaktadır.